Tabblad 'Planners'

Gewijzigd op Thu, 05 Oct 2023 om 04:33 PM

Het tabblad planners is relevant voor organisaties die meerdere locatieplanners in dienst hebben. Deze functionaliteit dient ervoor om het aantal bedden van grotere locaties, te verdelen onder meerdere planners. Kijk dus eerst goed of dit voor jullie relevant is, anders kan je het tabblad overslaan!

Heb je meerdere planners en wil je de capaciteit van een woning verdelen over meerdere personen? Dan kan je op deze plek de planners toevoegen. Dit doe je in eerste instantie door op de knop planner toevoegen te klikken. Wanneer je dit doet opent er een nieuw veld.

In het eerste veld kan je de planner selecteren. Belangrijk is dus, dat de planner al wel een account heeft voor SIMA. In het tweede veld geef je (numeriek) aan hoeveel bedden deze planner tot zijn beschikking heeft van deze locatie. Zo kan je dus de capaciteit van de woning over meerdere planners verdelen.

Wil je nog een planner toevoegen? Klik dan gewoon nogmaals op planner toevoegen. Doe dit net zowaar totdat je de hele capaciteit hebt onderverdeeld over de planners.