Locatie overzicht: lijstweergave en kaartweergave

Gewijzigd op Wed, 01 Feb 2023 om 04:00 PM

Wanneer je in SIMA op de tegel Locaties op het dashboard klikt, opent een scherm met een compleet overzicht van de huisvestingslocaties.

Je kunt in plaats van de Lijstweergave ook de locaties tonen in Kaartweergave.

De locatie tegel opent eerst het overzicht met Mijn locaties; dit zijn locaties die aan jou of je team gekoppeld zijn. Bovenaan zie je ook verschillende tabbladen en filter/sorteermogelijkheden:

1. Alle locaties: Hier kan je alle locaties bekijken die op het platform staan, ook de locaties die niet specifiek aan jouw beheer zijn toegewezen

2. Gearchiveerd: Hier zie je alle locaties die momenteel niet actief zijn op het platform. Alle relevante documentatie over eerdere gebruikers en overeenkomsten worden hier ter inzage bewaard.

3. Concept locaties: Hier zie je alle locaties die zijn aangemaakt, maar waarbij is gekozen om ze als concept op te slaan. Deze woningen worden dus (nog) niet actief ingezet in SIMA.

4. Filter: In de filterfunctie kunnen de woningen worden gesorteerd op: de medewerker aan wie de woning is toegewezen, de partij die de woning huurt, de datum waarop de woning is aangemaakt en de prijs. Daarnaast kan je filteren op openstaande To Do's en op openstaande capaciteit (vrije bedden). Je kunt op meerdere criteria tegelijk filteren

5. Sorteren op: Hier kan je de huizen sorteren op verschillende parameters zoals naam, toegevoegd door, prijs en capaciteit.