Locatie Specificaties en verhuurdersinformatie

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 10:17 AM

Je kunt informatie over een aangemaakte woning toevoegen, wijzigen of bekijken. Dit doe je door in het locatie overzicht te klikken op Locatie acties. Als je vervolgens op Specificaties klikt, zie je een overzicht met alle specificaties van de woning. Standaard wordt altijd het tab met algemene informatie geopend. Dit is ook de informatie die je bij het aanmaken van een locatie, hebt in ingevuld in het eerste tabblad.

Wil je andere informatie van de woning inzien? Dat kan! Je ziet onder het tabblad met Algemeen, nog een aantal tabbladen staan. De eerstvolgende is Contract; hieronder zie je alle contractinformatie staan.

Daaronder zie een tabblad met verantwoordelijke; hieronder kan je alle verantwoordelijke personen terugvinden die je hebt ingevoerd.

Daaronder zie je een tabblad met Eerste impressies; hieronder vind je alle eerste impressie informatie terug, inclusief de foto's.

Het laatste tabblad die je ziet heet Meters; hieronder vind je de complete historie van meterstanden terug. Meterstanden kunnen worden ingevuld bij het aanmaken/wijzigen van een locatie De meest recente staat altijd bovenaan.

Je ziet hier altijd de numerieke meterstand terug, maar ook de foto van de meterstand als deze ook is ingevoerd.

Zie je informatie die mist of die aangepast moet worden? Dan kan je deze informatie eenvoudig wijzigen door rechtsboven op de blauwe knop met Bewerken te klikken.

Nog een ander belangrijk tabblad met specificaties is het tabblad met (ver)huurder informatie. Deze staat helemaal bovenaan, naast het tabblad met specificaties. Hier kan je alle verhuurdersinformatie terugvinden.