Tabblad 'Eerste Impressie' (eerste keer bezoeken van woning)

Gewijzigd op Thu, 05 Oct 2023 om 03:55 PM

Het tabblad Eerste Impressie bij het aanmaken van een woning, dient als een soort eerste overzicht van een woning. Dit tabblad is met name prettig als je voor de eerste keer naar een woning gaat en nog niet alle tabbladen direct compleet wilt invullen. Dit dient dus als een soort nulmeting, met de belangrijkste eerste informatie.

Het tabblad Eerste Impressie bestaat uit de volgende onderdelen:

• First Images: onder First Images verstaan wij een soort nulmeting van de woning, dus wat is de staat van de woning direct aan het begin. Je kan hier zoveel foto's aan toe voegen als je zelf wilt. Op desktop voeg je foto's direct toe vanuit de galerij, op je mobiel kan je ook direct foto's maken met je camera door op het plusje te klikken.
  • Open haard kachel? Hier vul je met de Ja of Nee knop in of de woning een open haar of kachel heeft. Heeft de woning deze? Dan kan je direct de foto's daarvan invullen in het veld eronder genaamd Foto's open haard
  • Lichten in elke kamer?: Hier vul je met de Ja of Nee knop in of elke kamer lichten heeft.
  • Raambekleding aanwezig? Hier vul je met de Ja of Nee knop in of de woning raambekleding heeft
  • Leeg veld: hier kan je zelf nog wat informatie kwijt. Dit kan informatie over de ledegingsdatum zijn, maar ook de afmetingen van de kamers bijvoorbeeld. Hier kan je dus informatie kwijt die jij belangrijk vindt!