Creëren van een nieuwe To Do

Gewijzigd op Tue, 17 Oct 2023 om 12:09 PM

Rechtsboven in het scherm van het To Do dashboard zie je een zwart plusje (+). Als je hierop klikt, krijg je de optie om een nieuwe To Do aan te maken. Als je vervolgens op Nieuwe To Do klikt, kom je in een nieuw scherm terecht.

In dit scherm kan je zelf een To Do aanmaken door de taak een naam te geven en een opmerking toe te voegen. Onder het commentaar kan je een deadline stellen voor het voltooien van de taak. Met de Selecteer medewerker functie kan je een medewerker kiezen die deze taak op zich neemt. Bij Selecteer locatie kies je vervolgens de huisvestingslocatie en vervolgens de ruimte waarin de taak zich bevindt. Als je klaar bent kan je op Opslaan klikken om de To Do toe te voegen aan het totaaloverzicht.