Aanmaken van een Issue

Gewijzigd op Vr, 13 Okt, 2023 om 11:54 AM

Rechtsboven in het Issue dashboard zie je een zwart plusje (+). Als je hierop klikt, krijg je de optie om een nieuwe Issue aan te maken. Als je op Nieuwe Issue melden klikt, kom je in een nieuw scherm terecht.

Je kunt zelf een issue aanmaken door een foto toe te voegen, de Issue een naam te geven en een beschrijving toe te voegen. Onder de beschrijving kan je een label geven aan het Issue. Vervolgens kan je een locatie en kamer selecteren en het issue Opslaan. Het nieuwe issue krijgt de status Open.

Wil je een taak maken van dit Issue zodat het kan worden opgelost? Dan kan je op het zojuist aangemaakte issue klikken en de status ervan wijzigen door op Maak een To Do van deze Issue te klikken. Als ie hierop klikt, verandert de status van het issue van Open in To Do

Nu wordt het issue automatisch in de lijst van To Do's geplaatst. Tenslotte is er nog de mogelijkheid om op de rode prullenbak rechtsboven het issue te klikken. Als je op deze prullenbak klikt, wordt het issue uit de lijst verwijderd.