To Do Dashboard: lijstweergave en kaartweergave

Gewijzigd op Tue, 17 Oct 2023 om 12:06 PM

Als je op de tegel genaamd To Do's op het SIMA-dashboard klikt, zie je een overzicht van de taken die in huisvestingslocaties zijn gemeld.

Naast de lijstweergave heb je ook de mogelijkheid om een kaartweergave in te zien door op het knopje rechtsboven te klikken met een icoontje die een kaart representeert.

Op het To Do dashboard zie je een overzicht van To Do's die gemeld zijn bij locaties. Je kunt filteren op drie soorten to do's:

1. Mijn To Do's -> als je klikt op Mijn To Do's zie je alleen de To Do's die op jou of je team van toepassing zijn en onder jouw verantwoordelijkheid vallen.

2. Alle To Do's -> hier zie je alle To Do's van alle woonlocaties

4. On hold To Do's -> hier zie je alle To Do's die op On Hold zijn gezet

3. Afgeronde To Do's -> hier zie je alle To Do's die reeds voltooid zijn.

Je hebt ook de knop met Filter linksboven in het To Do scherm. Als je hierop klikt, opent er een nieuw scherm. In dit scherm kan je filteren op verschillende criteria. Als je filtert op criteria, zie je alleen de To Do's die aan de door jou geselecteerde criteria voldoen. Je kunt meer criteria tegelijk selecteren. De criteria die je kunt selecteren zijn:

1. Toegewezen aan: hier kan je een medewerker kiezen aan wie een To Do is toegewezen

2. Aangemaakt door: hier kan je de medewerker kiezen die de To Do heeft aangemaakt

3. Aangemaakt op: hier kan je de datum selecteren waarop de To Do is aangemaakt

4. Ingepland op: dit is de datum waarop de uitvoering van de To Do is gepland

5. Deadline: hier kan je filteren op de deadline datum van een To Do, dus de datum waarop deze voltooid moet zijn

6. Afgerond op: hier kan je een datum zoeken waarop een To Do is afgerond

7. Status: hier kan je filteren op de status van een To Do, je kunt kiezen uit Open, In behandeling, On Hold en Afgerond

Als je vervolgens op Toon resultaten klikt, zie je de To Do's die aan jouw gekozen criteria voldoen. Wil je de filters niet meer toepassen? Klik dan rechts in het scherm op Reset filters.

Onder het kopje met filter heb je ook een zoekbalk. Hier kan je ook zelf een To Do opzoeken aan de hand van eigen gekozen trefwoorden.

Tot slot heb je rechtsboven de optie Sorteren op. Hier kan je alle vraagstukken sorteren op:

1. Naam oplopend (Z-A): met naam wordt bedoeld de naam van de straat van de woonlocatie

2. Naam aflopend (A-Z): met naam wordt bedoeld de naam van de straat van de woonlocatie

3. Aangemaakt oplopend: dus van eerste naar laatste toegevoegd

4. Aangemaakt op aflopend: dus van laatst naar eerst toegevoegd

5. Deadline oplopend: dus van de dichtstbijzijnde deadline naar de verste

6. Deadline aflopend: dus van de verste deadline naar de dichtstbijzijnde