Afgeronde Issues van een locatie

Gewijzigd op Mon, 30 Jan 2023 om 03:25 PM

Je kunt ook de voltooide Issues van een locatie inzien. Je moet eerst naar het locatie overzicht gaan en daarna op Locatie acties klikken.

Als je op de knop met Afgeronde Issues klikt, kom je in de lijst met alle voltooide issues van de door jouw geselecteerde huisvestingslocatie terecht. Je kunt hier filteren op Mijn issues, Alle issues en On hold Issues en Afgeronde issues. Meer informatie over Issues kunnen en de categorieën vind je in het hoofdstuk over Issues.