Voorraad mutaties bijhouden (inventaris -> voorraad)

Gewijzigd op Wed, 25 Oct 2023 om 04:21 PM

Dagelijks gebeurt er natuurlijk erg veel met de inventaris in jullie huisvesting, en dit gebeurt ook nog eens door meerdere medewerkers. Om deze reden is het natuurlijk erg prettig om een overzicht te hebben van alle mutaties die met een specifiek artikel plaatsvinden zodat je altijd alle acties nog kan terugvinden. Een soort logboek voor je voorraad dus!

Om deze mutaties in te zien, klik je op een artikel. Vervolgens klik je bovenaan op het tabblad met Voorraad.  Hier zie je bovenaan in de blokjes nog een overzicht van de fases waar artikelen zich in bevinden (opslag, locatie, gereserveerd en totaal). Hierover kan je meer lezen in dit artikel.

Vervolgens zie je van boven naar beneden alle mutaties van dit type artikel staan. De mutaties staan gesorteerd van meest naar minst recents. In dit overzicht zie je altijd de gebruiker die de mutatie heeft uitgevoerd met daarachter de datum en tijd.

Als je een mutatie wilt inzien, dan klik je deze aan. Vervolgens klapt de informatie verder uit.

Vervolgens zie je de mutatie staan. In dit geval gaat het om een mutatie waarbij er 2 artikelen aan de opslag zijn toegevoegd.