To Do actie: maak een factuur

Gewijzigd op Mon, 06 Feb 2023 om 09:38 AM

In het To Do dashboard zie je dat er links van elke To Do een vinkje staat. Je kunt één of meer van deze vakjes aanvinken om To Do's te selecteren. Onderaan het scherm verschijnt een tabblad dat het aantal geselecteerde items aangeeft, met daaronder de Actie voor geselecteerde items en het toont een kleine prullenbak om de geselecteerde To Do's te verwijderen.

Er zijn meerdere acties voor de geselecteerde items, maar hier bespreken we de actie Factuur creëren.

Wanneer je op deze actie klikt, kan je een factuur maken van de geselecteerde taken. Dit betekent dat sommige regels van de factuur automatisch zijn ingevuld met informatie vanuit de To Do, zoals de inventaris die hiervoor benodigd was. Meer over het maken van een factuur vind je in de sectie over Facturen.