Tabblad werkgevers

Gewijzigd op Mon, 30 Jan 2023 om 03:02 PM

Als je op de tegel Mijn Relaties klikt, opent het dashboard automatisch op het tabblad genaamd Werkgever. Hier krijg je een overzicht van alle huidige werkgevers. Werkgevers zijn andere bedrijven waaraan je locaties verhuurt.

Je kunt een werkgever aanmaken door op het zwarte plusje (+) rechtsboven in het scherm te klikken. Vervolgens kies je voor de optie Werkgever aanmaken. Er wordt dan een nieuw veld geopend.

In dit veld kan je alle informatie over de werkgever invullen zoals algemene informatie, contactinformatie, adres en telefoonnummer(s). Je kunt ook een logo of afbeelding van het bedrijf toevoegen. Als je klaar bent met het aanmaken van een werkgever, kan je op de knop Opslaan klikken.

Als je een werkgever wilt bewerken of verwijderen, klik je op de drie puntjes rechts van een werkgever en selecteer je de optie Verwijderen of Bewerken. Als je op Bewerken klikt, wordt hetzelfde veld geopend als wanneer je een werkgever aanmaakt. Je kunt nu de informatie bewerken en opnieuw opslaan.