Tegel categorieën

Gewijzigd op Tue, 31 Jan 2023 om 11:29 AM

Wanneer je een eigen tegel maakt met de functie Maak pagina aan, dan moet je een categorie kiezen waartoe de informatie behoort. De categorieën zijn:

1. Bedrijfsinformatie - Informatie over jouw organisatie
  2. Werkgeversinformatie - Informatie over de werkgever van een gebruiker
  3. Explore - Informatie over de regio, dus waar kun je huisartsen, supermarkten of bijvoorbeeld restaurantjes in de regio vinden. Dit is een gestandaardiseerde functie waardoor je geen informatie kunt toevoegen of aanpassen.
  4. Veelgestelde vragen - Antwoorden op veelgestelde vragen
  5. Documenten - Hier kan je documenten toevoegen die je aan gebruikers wilt presenteren
  6. Reviews - Hier kan je reviews vragen aan gebruikers,
  7. Submit Issue - Hier kunnen gebruikers problemen met bijvoorbeeld hun woning of werkplek melden. Dit is vooral bedoeld voor woningaanbieders en werkgevers, maar je kunt het ook gebruiken als een functie waar gebruikers opmerkingen kunnen maken of vragen kunnen stellen. Ook dit is een gestandaardiseerde functie waardoor je geen informatie kunt toevoegen of aanpassen
  8. Home info - Hier kan je informatie plaatsen over de huisvesting van de gebruiker.

Elke categorie heeft zijn eigen icoontje die bij de categorie past. Dus bijvoorbeeld; als je informatie rondom Home Info uploadt, zal het icoontje op deze tegel een huisje tonen. Het is mogelijk om een persoonlijk icoontje aan een tegel te koppelen. Heb je zelf een icoontje of wil je dat wij met ideeën komen? Neem dan contact met ons op en wij zorgen ervoor dat er een geschikt icoontje aan de tegel wordt gekoppeld.