Filter opties in de Locatie Planning

Gewijzigd op Tue, 14 Feb 2023 om 01:50 PM

Je kunt op de knop met Filter drukken linksboven in het Locatie Planning dashboard.

Hier kan je vervolgens filteren op woninglocaties, zodat je kunt aangeven van welke woningen je graag de bezetting wilt zien. Naast de filterknop kan je ook de gewenste gegevens selecteren waarvan je de planning wilt inzien. Deze staat standaard ingesteld op de huidige week. Je kunt wisselen tussen de weken door op de pijltjes naar links en rechts te klikken. Wil je niet de hele week zien maar bijvoorbeeld slechts 3 dagen? Dan kan je de gegevens ook handmatig aanpassen. Je kunt ook switchen naar de dagview door rechtsboven te klikken op Dag.