Bewoners van een locatie

Gewijzigd op Tue, 10 Oct 2023 om 10:33 AM

Nadat de gewenste locatie is geselecteerd, klik je op Locatie acties. Je vindt daar informatie over de vorige en huidige bewoners door onder Acties op Bewoners te klikken. Er verschijnt dan een scherm met een overzicht van de alle bewoners van de betreffende locatie.

In dit scherm zijn de huidige bewoners te zien onder het kopje Huidige bewoners en de vorige bewoners, inclusief contactgegevens, onder het kopje Vorige bewoners. Ook zie je een kopje met Future residents. Dit zijn bewoners die in de toekomst aan zullen komen, dus die hebben een incheckdatum in de toekomst en zijn al wel ingevoerd in SIMA.

Elke van deze 3 tabbladen, heft onder het bewoner overzicht ook een kopje met Reserveringen staan. Hierover lees je meer in artikelen over de locatieplanning.

Wanneer je op 1 van de bewoners klikt, krijg je een completer overzicht te zien van deze bewoner.

Als je weer teruggaat naar het vorige overzicht, dan zie je naast alle bewoners ook 3 puntjes staan. Wanneer je op de drie puntjes aan de rechterkant drukt, verschijnen de opties Wijzigen en Verplaatsen.

Wijzigen → Hiermee kan je de gegevens van een bewoner wijzigen en de check-out datum wijzigen of invullen.

Verplaatsen → Hiermee kun je de bewoner verplaatsen naar een andere kamer in hetzelfde huis, of naar een andere kamer in een ander huis. De bewoner wordt automatisch uitgecheckt uit de huidige woning/kamer, zodra de nieuwe incheckdatum in de andere woning/kamer ingaat.