Documenten en rapporten van een locatie

Gewijzigd op Mon, 09 Oct 2023 om 10:34 AM

Als je naar Locatie Acties gaat en je klikt op het kopje met Documenten, dan krijg je een overzicht van de documentatie die bij de huisvestingslocatie hoort. Dit kunnen rapporten zijn, contracten en eventuele overige documenten zoals afvalwijzers en energiecontracten.

Hier zie je bijvoorbeeld de rapporten van de check-in, check-out en periodieke controles. Als je op een rapport klikt, kan je een PDF-bestand van het rapport downloaden die je vervolgens kan openen, bekijken en desgewenst opslaan op jouw apparaat. Bij documenten kan je ook op Bewerken klikken om actuele informatie over de huisvestingslocatie te wijzigen.

Je kan ook zelf documenten toevoegen door op het blauwe knopje met voeg toe te klikken. Je kun een titel aan je document geven, aangeven wat voor type document het is, en vervolgens het bestand uploaden.

Onder het kopje Rapporten zie je een verkort kort overzicht van alle rapporten die zijn gegenereerd vanuit de check-in, check-out en periodieke controles.

LET OP: dit zijn niet de complete rapporten! Onder dit tabblad vind je alleen de antwoorden op de SNF vragen, dus niet de inventaris die beoordeeld is of de meterstanden. Het overzicht die je dus per rapport ziet, is als volgt: