QR code van app genereren

Gewijzigd op Tue, 05 Dec 2023 om 10:39 AM

Bovenaan bij de app instellingen zie je ook een zwart rondje staan met een QR code er in; dezer QR-code lijdt naar de app omgeving.

Als je op deze knop klikt, opent er een QR code die lijdt naar de app.

Let op: als er een locatie achter de app zit om de explore functie en andere route tegels werkend te maken (geldt voor apps zonder inlogfunctie), dan moet achter de lik die opent na het scannen van de QR-code nog een stukje toegevoegd worden.

De link die standaard open is namelijk: https://domeinnaam.btstay.com/dasbhoard

Achter dashboard komt nog een achtervoegsel, dit werkt als volgt:

• Heb je specifieke huisvesting Url's nodig? Dat kan! Deze vindt je door achter de basis link een achtervoegsel te plakken. Dit is standaard link?home=.... Dus in dit voorbeeld ; https://test.btstay.com/dashboard?home=.... . De juiste vier cijfers achter home vindt je door in het dashboard naar de locatie tegel te gaan, en dan de locatie te zoeken waarvoor je de URL wilt genereren. Als je op de locatie klikt, zie je bovenaan in je internetbank een link staan; achteraan deze link staan de vier cijfers die leiden naar de juiste woning in de app. Deze zet je achter de home=