Contactinformatie toevoegen

Gewijzigd op Wed, 22 Nov 2023 om 02:54 PM

Onder het kopje met Contactgegevens vind je een veld waarin je contactgegevens kunt invoeren die gebruikers te zien krijgen als ze in de app ook de tegel met contactinformatie inschakelt. Vul hier dus contactgegevens in die relevant zijn voor de gebruikers van de app. Klik vervolgens op Sla app instellingen op om de gegevens op te slaan. De contactgegevens zullen onmiddellijk zichtbaar zijn voor de app-gebruikers als deze tegel is opgenomen in de app.