Stap voor stap: downloaden van de App (Android)

Gewijzigd op Tue, 31 Jan 2023 om 11:37 AM

Je kunt de App openen via een link of door een QR-code te scannen. Als je niet steeds een link wilt invoeren of een QR-code wil scannen, kunt je de app op het beginscherm van je telefoon plaatsen. Het icoon dat je in dit tabblad hebt geüpload, is het pictogram van de app die je op de telefoon zult terugzien. De stappen die je hiervoor moet doorlopen zijn als volgt.

Voor Android:

• Open de Chrome browser.
  • Ga naar de website die je op het Startscherm wilt zetten, dus de dashboard link van de app
  • Tik rechtsboven op het pictogram met de drie stippen
  • Tik op Toevoegen aan startscherm
  • Geef de site een herkenbare titel of laat de standaardnaam staan
  • Tik op Toevoegen, en optioneel nogmaals toevoegen