Stap voor stap: downloaden van de app (IOS)

Gewijzigd op Tue, 31 Jan 2023 om 11:37 AM

Je kunt de App openen door het openen van een link of het scannen van een QR-Code. Als je niet steeds een link wilt invoeren of een QR-code wilt scannen, kan je de app op het beginscherm van de telefoon plaatsen. Het pictogram die je in dit tabblad hebt geĆ¼pload, is het pictogram van de app die je op je telefoon zult zien. De stappen die je hiervoor moet doorlopen zijn als volgt.

Voor iPhone/iPad (IOS):

• Open de app die je gebruikt voor internet
  • Open de link die je op het beginscherm wilt hebben, dus: het dashboard van de App
  • Tik onderaan (op de iPad bovenaan) op de knop Delen. Dat is het icoontje van een vierkantje met de pijl naar boven
  • Tik op Zet op beginscherm
  • Je ziet de naam die op het startscherm komt te staan en het adres van de website. Tik op de naam om deze te wijzigen, bijvoorbeeld als het een erg lange naam is
  • Tik op Toevoegen