Waar staan de icoontjes in de app voor?

Gewijzigd op Tue, 31 Jan 2023 om 11:31 AM

Elke tegel in het dashboard van de app bevat zowel een icoon als een titel. Het icoontje geeft de gebruiker een indicatie van het tye informatie er achter elke tegel vinden is.

Wanneer je kiest voor de optie Maak pagina aan, moet je een categorie aan de door jouw ingevulde informatie koppelen. Meer over de categorieën lees je in deze sectie. Zoals je daar kunt lezen, is elke categorie gekoppeld aan een icoon. Hier presenteren wij de verschillende pictogrammen en bij welke categorie ze horen.

Company InformationBedrijfsinformatie

Explore (verken)

Veelgestelde vragen

Documenten

Reviews

Submit issue

Home info

Naast deze pictogrammen is er nog één pictogram. Dit pictogram verschijnt als je kiest voor de optie Maak Custom Pagina Aan. Als je deze optie selecteert, krijg je altijd het volgende icoon te zien:

Wil je liever een gepersonaliseerd icoon, neem dan contact met ons op.