Maak pagina aan

Gewijzigd op Tue, 05 Dec 2023 om 10:50 AM

Naast het toevoegen van reeds bestaande pagina's aan je app, kun je ook je eigen informatietegels maken. Dat doe je door rechtsboven in het overzichtsscherm op het zwarte plusje (+) te klikken. Je kunt dan kiezen voor Maak pagina aan. Als je op deze optie klikt, opent er een pop-up scherm waarin je de naam van je tegel kunt invoeren. Daarna kan je een type tegel kiezen door te klikken op het dropdown menu dat onder het titelgedeelte wordt getoond. Meer informatie over de type tegels vind je in deze sectie.

De informatie die je invoert onder het gekozen hoofdthema wordt vervolgens in de app onder een tegel geplaatst met het icoontje die bij de categorie hoort . Meer over de type tegels kan je hier lezen.

Wanneer je een pagina maakt, kan je al een Titel, een icoon en een Afbeelding toevoegen. De Titel die je hier toevoegt is de titel van de tegel die app-gebruikers te zien krijgen. De afbeelding die je hier uploadt is de afbeelding die app-gebruikers bovenaan de teel zien als ze de deze openen. Let op: dit is een hele smalle banner en er zit een kleur filter van de thema kleur overheen. Wij raden zelf aan deze banner gewoon in de thema kleur te laten. Als je hier geen afbeelding uploadt, wordt de achtergrondkleur die je bij de Huisstijl instellingen hebt geüpload automatisch aan gebruikers getoond voor deze tegel.

Het icoon die je hier instelt, is het icoon dat op de tegel wordt getoond. Wil je geen icoon op de tegel tonen of heb je momenteel nog geen goede? Dan hoef je hier niks te uploaden. Er wordt dan standaard een icoontje op de tegel gezet die aangeeft dat de tegel onder constructie is!

De nieuwe tegel wordt altijd onderaan de app geplaatst.

Meer over het toevoegen van informatie aan een tegel lees je in deze sectie.