Factuur overzicht (concept/definitief)

Gewijzigd op Wed, 25 Jan 2023 om 01:48 PM

Als je naar het factuurdashboard gaat, zie je een overzicht met zowel Concept- als Definitieve facturen. De Conceptfacturen zijn facturen die (geheel of gedeeltelijk) zijn ingevuld, maar nog niet zijn verzonden. De Definitieve facturen zijn facturen die zijn ingevuld en verzonden naar de debiteur.

Als je op een conceptfactuur klikt, kan je gewoon beginnen waar je de vorige keer bent geëindigd. Is de factuur compleet? Dan kan je deze naar de debiteur sturen door op Sla op en verzend te klikken.

Als je naar een definitieve factuur gaat, heb je de mogelijkheid deze te downloaden door op de pijl naar beneden te klikken of om deze naar iemand anders te sturen door op het e-mailicoontje te klikken.