Download, verstuur of verwijder een document

Gewijzigd op Thu, 26 Oct 2023 om 02:50 PM

Ga eerst naar het dashboard van SIMA en klik vervolgens op de tegel genaamd Documenten. In dit overzicht zie je per document de naam, het type document, de persoon die het document heeft aangemaakt en de datum waarop deze is aangemaakt.

Je kan klikken op het mail icoontjeEnvelop met effen opvullingaan de rechterkant van de balk. Als je hierop klikt, opent er een nieuw scherm. Hier kan je een e-mailadres invoeren en vervolgens op Verzenden klikken. De persoon met dit e-mailadres ontvangt dan een link naar het document.

Je kunt ook klikken op de pijl naar beneden (download-icoon) rechts van de balk. Als je hierop klikt, wordt het document naar het apparaat gedownload. Tot slot kan je een document verwijderen door op het prullenbakje te klikken. Wees hier wel voorzichtig mee; verwijderd is definitief verwijderd!!