Bekijk, wijzig of verwijder artikelen

Gewijzigd op Tue, 24 Oct 2023 om 11:23 AM

Let op! De afbeeldingen die je hier zit kunnen iets afwijken van het beeld die jij zit. Heb je de voorraadbeheer module niet in SIMA? Dan kan er zijn dat je bepaalde informatie niet ziet omdat het niet relevant is. De werking van de beschreven functionaliteit in dit artikel is veder compleet te volgen!

Het is het handigst om eerst naar het tabblad artikelen te gaan. In dit overzicht zie je artikelen, inclusief naam, artikelnummer, nieuwprijs, categorie, leverancier en eventuele opmerkingen. In dit overzicht kun je alle artikelen die in woningen of kamers aanwezig zijn toevoegen, wijzigen of verwijderen. Moet een artikel vervangen of opnieuw besteld worden? Dan kan je hier alle informatie vinden. Je kan de informatie van een artikel wijzigen/inzien door op de balk van het betreffende artikel te klikken. Je komt direct in het tabblad met Details terecht. Je kan het artikel vervolgens wijzigen door op het potloodje rechtsboven te klikken. Je kan hem overigens ook verwijderen door op het prullenbakje te klikken.

Als je op het pennetje klikt, opent het volgende overzicht.

Je ziet hier alle informatie die je kan wijzigen van een artikel. In de basis doe je dit altijd in de engelse taal (Zie bovenaan: Engels (en). Wil je de informatie in een andere taal toevoegen / wijzigen? Selecteer dan bovenin een andere taal. Als je blij bent met alle aanpassingen, kan je klikken op Opslaan.