Een To Do inplannen, toewijzen en aanvullen

Gewijzigd op Tue, 17 Oct 2023 om 12:13 PM

Als je op een bestaande To Do klikt, verschijnt er een nieuw scherm. In dit scherm zie je de details van de To Do. Je kunt verschillende details wijzigen. Je kunt bijvoorbeeld de persoon aan wie de taak is toegewezen wijzigen / invullen door op de knop Wijzigen te klikken. Als je hierop klikt, kan je vervolgens een medewerker naar keuze selecteren en aan de taak toevoegen.

Je kunt ook de datum waarop de taak is gepland wijzigen / invullen door te klikken op de knop Wijzigen. Als je hierop klikt, kan je een andere datum kiezen.

Als er zowel een datum als een medewerker aan de To Do is gekoppeld, dan kan je de geplande To Do ook terugvinden in de planningsmodule.

Je kan ook de status van de taak wijzigen door op de knop Wijzigen te klikken. Je kunt kiezen uit 4 statusopties: Open, In behandeling, On Hold en Afgerond.

Je kan daarnaast nog opmerkingen toevoegen en wijzigen van de To Do door te klikken op de knop Wijzigen.

Je kan tot slot ook het label van de To Do wijzigen. Je kunt meer lezen over labels in deze sectie.

Telkens wanneer je informatie omtrent de To Do bijwerkt, houdt het systeem alle wijzigingen bij. Je kunt alle updates van de To Do zien als je naar beneden scrolt op het scherm. Hier zie je een tabblad genaamd Logs die alle updates bijhoudt.