Issue dashboard: lijstweergave en kaartweergave

Gewijzigd op Fri, 13 Oct 2023 om 11:49 AM

Als je op de tegel genaamd Issue op het SIMA-dashboard klikt, zie je een overzicht van de problemen die in huisvestingslocaties zijn gemeld.

Naast de lijstweergave heb je ook de mogelijkheid om een kaartweergave in te zien door op het knopje rechtsboven te klikken met een icoontje die een kaart representeert.

Je kunt vervolgens filteren op 3 soorten Issues door één van de volgende tabbladen te kiezen:

1. Mijn issues: als je bij mijn issues kijkt, zie je alleen de issues die aan jou of aan jouw team behoren

2. In To Do: dit zijn alle issues die momenteel al zijn omgezet tot een taak. Hier kan je dus wel altijd de originele issue nog terugvinden.

3. Alle issues: hier zie je alle issues van alle locaties in SIMA

4. On hold: hier zie je alle issues die tijdelijk zijn gepauzeerd

5. Afgeronde issues: hier zie je issues die reeds zijn afgerond

Ook heb je linksboven de knop met Filter. Als je hierop klikt krijgt je het volgende scherm te zien.

Je kunt hier desgewenst filteren op verschillende criteria. Als je filtert op één van de volgende criteria, krijg je alleen de issues te zien die binnen de door jou geselecteerde criteria passen:

1. Toegewezen aan: hier kan je een medewerker kiezen aan wie een issue is toegewezen.
  2. Aangemaakt op: als je bijvoorbeeld alle issues die op een bepaalde dag zijn aangemaakt wil zien, dan kan je die datum hier selecteren.
  3. Aangemaakt door: hier kan je kiezen welke medewerker een issue heeft aangemaakt
  4. Deadline: hier kan je filteren op deadline data van een issue, dus wanneer het afgerond moet zijn
  5. Voltooid op: hier kan je zoeken op een datum waarop een issue is afgerond
  6. Status: hier kan je filteren op de status van een issue. Je kunt kiezen uit Open, To Do, In behandeling en Gereed.
  7. Label: hier kan je filteren op het type issue; Storing, Schade, Inventaris, SNF of overig.

Als je vervolgens op Toon resultaten klikt, zie je de issues die binnen de door jou gekozen criteria passen. Wil je de filters niet meer toepassen? Klik dan rechts bovenin in het scherm op Reset filters.

Onder het kopje met filters heb je ook een zoekbalk. Hier kan je zelf met trefwoorden zoeken naar een kwestie.

Tot slot heb je rechtsboven de optie Sorteren op. Je kunt issues sorteren op naam, toegevoegd op en de deadline.