(De) archiveren van locaties

Gewijzigd op Tue, 10 Oct 2023 om 10:41 AM

Wanneer een woning (tijdelijk) niet actief is op het platform, kan deze worden gearchiveerd. U gaat eerst naar het locatie overzicht en vervolgens kies je voor Locatie acties. Je kan een woning archiveren door onder het kopje Acties op Archiveer te drukken.

Hierdoor wordt de woning, inclusief alle documenten en relevante informatie, verplaatst naar het tabblad Gearchiveerd in het locatie overzicht. Wanneer je op archiveer hebt gedrukt, opent eerst een nieuw scherm.

In dit scherm kan je een aantal belangrijke data invullen. Wil je de woning niet vandaag archiveren maar op een datum in de toekomst? Dan kan je bij archiveer datum de gewenste datum invullen; hij wordt op die dag automatisch gearchiveerd.

Op het moment van archiveren, kan je ervoor kiezen om een aantal To Do's te laten triggeren in het systeem. Deze To Do's hebben betrekken op zaken die gecontroleerd / afgehandeld moeten worden voor de oplevering. Je kan meer over deze To Do's lezen in het stuk over Default To Do's.

De-archiveren

Wanneer je een woninglocatie juist weer op actief wilt zetten, kan deze eenvoudig weer worden gede-archiveerd met alle documenten en informatie die bij de woning horen. Dat doe je door op de knop De(archiveren) te drukken. De locatie wordt dan getoond tussen de complete lijst met woningen onder het tabblad Alle locaties. Zo hoef je de woning dus niet eerst opnieuw aan te maken!