Grootboeknummer aanmaken

Gewijzigd op Do, 12 Sep om 1:53 PM

Een grootboeknummer kan alleen aangemaakt worden door superadmins en wordt gedaan in de Nieuwe administratie tegel. Het aanmaken van een voorziening werkt als volgt ->

• Klik op de administratie tegel
  • Klik rechts bovenin op het plusje, hier zie je verschillend aanmaak mogelijkheden. Je kan hier grootboekrekeningen, btw-codes en voorzieningen aanmaken. Klik op grootboekrekening aanmaken en er opent een nieuw formulier

• Vul vervolgens alle informatie in die voor jullie relevant is: de naam is uiteraard zeer belangrijk!
  • Aan elke grootboekrekening moet een BTW code gekoppeld worden. Is dit geen relevante informatie voor jullie, selecteer dan het nummer die wij in elke omgeving standaard vastleggen. Werk je wel met BTW codes? Dan kan je deze ook via de Administratie tegel aanmaken.