Invullen / aanvullen van account gegevens

Gewijzigd op Wed, 22 Nov 2023 om 11:45 AM

Nadat je bent ingelogd, kan je in de rechterbovenhoek de accountgegevens bekijken door te klikken op het pictogram die een persoon representeert.

Wanneer je op Mijn account klikt, kom je op een pagina met persoonlijke accountgegevens. De gegevens kunnen eenvoudig worden aangepast door de verschillende vakjes in te vullen en vervolgens op Opslaan te klikken. Je kunt ook klikken op de eerste tegel aan de linkerkant van het dashboard (de tegel met de naam en het e-mailadres) om naar hetzelfde overzicht met accountgegevens te gaan. Nadat je op Opslaan hebt geklikt, wordt je teruggeleid naar het dashboard. De gegevens zijn nu opgeslagen en gewijzigd.