Nieuwe gebruikers toevoegen aan SIMA

Gewijzigd op Mon, 30 Jan 2023 om 03:05 PM

Je kunt meer gebruikers aan SIMA toevoegen door op het mensvormige pictogram rechtsboven in het SIMA-dashboard te klikken en vervolgens naar Gebruikers te gaan.

Hier zie je de huidige gebruikers van SIMA (e-mail) inclusief hun rol in het platform. Je kunt een gebruiker toevoegen door op het zwarte plusje (+) rechtsboven in het scherm te klikken en op Nieuwe gebruiker te klikken. Hier kan je een nieuwe gebruiker toevoegen door het e-mailadres en hun rol in te vullen.

De nieuwe gebruiker krijgt een e-mail met de vraag om lid te worden van SIMA. De e-mail die hij of zij ontvangt is volgens de sjablonen die je kunt vinden in de communicatiemodule. De rol is van toepassing op de rechten die een gebruiker heeft in het platform. Als je vragen hebt over de rollen/rechten, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.