BT Check-In app template

Gewijzigd op Mon, 30 Jan 2023 om 04:59 PM

Als je naar het dashboard van de communicatiemodule gaat, zie je een tabblad met BT Check-In app.  Als dit tabblad nog leeg is, kan  je het zwarte plusje (+) rechts bovenaan aanklikken. Hier kun je de verschillende e-mail templates toevoegen die SIMA naar nieuwe gebruikers van de App moet sturen als je dit product in gebruik hebt. De verschillende soorten sjablonen zijn:

1. E-mailuitnodiging: dit sjabloon kan worden gebruikt om nieuwe bewoners uit te nodigen om gebruik te maken van de app. Gebruikers zullen deze mail ontvangen en het vraagt hen om hun account in te vullen

2. SMS-uitnodiging: dit werkt hetzelfde als de e-mailuitnodiging, maar de uitnodiging wordt verstuurd via tekst in plaats van e-mail. WAARSCHUWING: elke SMS kost het bedrijf 7 cent, een e-mail is altijd gratis.

Je kunt de huidige sjablonen aanpassen door de tekstvelden te bewerken. Zorg ervoor dat je de links in de tekst niet verandert.