Beheer Check-In App

Gewijzigd op Wed, 22 Nov 2023 om 11:49 AM

Na het inloggen in de beheeromgeving kom je op het dashboard. Er bevinden zich meerdere tegels op het dashboard. Wanneer de App in gebruik is genomen, heb je altijd de tegel met de naam Beheer Check-In App op je dashboard. Vanuit deze tegel kan je de gehele App beheren. De andere tegels zijn alleen van toepassing als je ook andere BookThat software oplossingen gebruikt en zul je ook niet allemaal zien.

Wanneer je op de tegel Beheer Check-In App klikt, opent het app dashboard. In dit overzicht zie je het kopje App instellingen en Contactgegevens staan. In de volgende sectie bespreken we eerst de algemene App instellingen.