Bekijk en wijzig Inventarislijsten

Gewijzigd op Tue, 24 Oct 2023 om 11:50 AM

Je kunt een inventarislijst bekijken door te klikken op de betreffende lijst, of door op de drie puntjes rechts te klikken en dan op Wijzigen te klikken. Om een inventarislijst uit het overzicht te verwijderen, kan je op Verwijderen klikken.

Let op! Het verwijderen van inventarislijsten is geen goed idee als je deze lijst al aan 1 of meerdere woningen hebt gekoppeld. Doe dit dus ook niet!

Als je één van beide manieren van wijzigen hebt toegepast, kom je in een nieuw scherm terecht.

In het eerste vak kan je de naam van het artikel in verschillende talen vertalen. Je kunt een taal selecteren uit de taalopties in het uitklapmenu en vervolgens de gewenste vertaling invoegen.

In het tweede vak kan je de naam van de inventarislijst wijzigen. Vervolgens kan je de artikelen selecteren die je aan de lijst wilt toevoegen. Dit kan je doen door te zoeken op de naam of het artikelnummer in het zoekveld. Zie je een artikel die je aan de lijst wil toevoegen? Vink dan het selectievakje links van het artikel aan. Als alle artikelen in de inventarislijst staan, klik je op Opslaan.