Voorziening toevoegen op locatie

Gewijzigd op Do, 12 Sep om 1:57 PM

Nadat je via de administratie tegel voorzieningen hebt aangemaakt, kan je ze toevoegen aan de locaties. Dit doe je op de volgende manier.

• Maak een nieuwe locatie aan of wijzig een bestaande locatie
  • Ga naar het tabblad genaamd contract
  • Als er nog geen (ver)huurder is aangemaakt, klik je op (ver)huurder toevoegen. Bestaat er al wel een (ver)huurder, klik dan op debestaande relatie om de informatie uit te klappen
  • Helemaal onderaan het formulier zie je nu de optie om voorzieningen toe te voegen. Hier kan je kiezen uit alle voorzieningen die in de administratie tegel zijn aangemaakt.

Afbeelding met tekst, schermopname, ontwerp

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Selecteer de voorziening die je wil toevoegen, en klilk op het zwarte plusje; de voorziening wordt toegevoegd

Afbeelding met tekst, software, Lettertype, schermopname

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Vul vervolgens de prijs in die voor de voorziening geldt, en op welke manier deze wordt betaald (per week, bed, maand etc).

Afbeelding met tekst, schermopname, Lettertype, nummer

Automatisch gegenereerde beschrijving

• Ga door totdat je alle voorzieningen hebt toegevoegd, en sla de woning op.
  • De voorzieningen zijn terug te vinden in het locatie specificatie overview, onder het tab (ver) huurder. Daar zie je alle (ver)huurders staan die zijn gekoppeld aan de woning. Onderaan staan de voorzieningen die bij het contract horen. Je ziet ook dat de prijzen per bed per weel, per bed per maand en de algehele prijs per maand automatisch zijn berekend op basis van alle voorzieningen