Check In (App)

Gewijzigd op Tue, 31 Jan 2023 om 11:38 AM

Dit gedeelte is alleen van toepassing als je de functie Login niet vereist op Uit hebt gezet. Je kunt hier meer over lezen in deze sectie.

Als je dit onderdeel op Uit hebt gezet, moeten mensen de eerste keer dat ze de app gebruiken inchecken. Inchecken betekent dat gebruikers de volgende secties moeten invullen:

1. Voornaam
  2. E-mailadres
  3. Telefoonnummer
  4. Wachtwoord
  5. Herhaal wachtwoord

Na het inchecken moeten gebruikers de locatie kiezen waar ze verblijven. De reden hiervoor is dat mensen dan informatie over deze specifieke accommodatie in hun app ontvangen. Je kunt hier meer over lezen in het gedeelte over het toevoegen van locaties.

Een bewoner hoeft maar één keer in te checken. Hierna kunnen ze de app gebruiken door in te loggen. Hierover lees je meer in de volgende sectie.